4 Mayıs 2007 Cuma

Duyuru 4 Nisan/2004

Sayın Müşterimiz,

Büromuzda,vergi ve sosyal güvenlik sistemi mükellefiyetleriniz ile muhasebe kayıtlarınız sizin adınıza,sizin yerinize ve sizin için yapılmaktadır.

Yeni bir devri başlatmanın ön çalışmalarını yapan hükümet sınama/yanılma şeklinde yeni uygulamalar getirmekte,daha sonra,bazen de daha uygulamaya geçmeden,tekrar bu yeni uygulamayı değiştirmektedir.

Gerçekten son 5-6 aydır çok ama çok yorulduk.Üzerimizdeki ağırlık işin daraltılan beyan sürelerinde yetiştirilmesi ile sınırlı değil,bu kargaşada işi zamanında,hatasız yetiştirmek işimizin asıl ağırlığı.

Biz büromuzda bilgimizi ve zamanımızı satmaktayız.Siz de bir nevi zaman ve bilgi satın alıcısısınız.Biz sattığımız ürünümüzün bedelini
-her ay nakten
-yılın ilk aylarında yıla yayılmış çeklerle yıllık hesabın bir defada kapanması
-her ay banka hesaplarımızdan birine para transferi yapılması ile
tahsil etmekteyiz.
Yukarıda anlattığımız şekilde gerçekten hem bedenen hemde zihnen çok yorulduğumuz bu günlerde,bu yorgunluğun karşılığını düzenli alamamaya eskisi kadar sabır gösteremiyoruz.

Ödemelerinde aksama olan,birikmiş borcu olup uyarılmasına rağmen ödeme yapmayan müşterilerimizin
-her ay sürekli yapılmakta olan işlerinde aksama
-devamlılık arzetmeyen,aradabir istenen işlemlerin eskisine göre daha uzun süre geçmesine rağmen bir türlü tamamlanmaması yadırganmamalıdır.

Kimse karşılığını vermediği,vermemekte israr ettiği bir hizmetin kalitesinden ve zamanlamasından şikayetçi olamayacağı gibi bir önceki işlemin karşılığını vermeden de bir sonraki işinin yapılmasını bekleyemez.

Anlaşılmış olmayı umuyoruz.Saygılarımızla.

İsmet Tekin-20/4/04

Hiç yorum yok: