4 Mayıs 2007 Cuma

Duyuru 9 Şubat/2005-2

Sayın Müşterimiz,

Biraz gecikmeli de olsa (açıklamaya çalışmıştık,2005 yılına girişte planlanan yeni entegre poliçe kesme programının devreye girmesindeki beklenmeyen gecikme buna neden olmuştu) nihayet,
söz verdiğimiz poliçemizi size sunuyoruz.

Bu uygulamayı,yılbaşı takvimi,anahtarlık vs gibi hediyeler yerine daha anlamlı ve yararlı bir seçim olduğunu düşündüğümüzden,gelecek yıllarda da sürdürmeyi düşünüyoruz.

Tekin Sigorta 20 yıldan fazla süredir,sigorta sektöründedir.
Tekin Sigorta’nın acentesi olduğu Ray Sigorta da bu sektörde ilkelerinden kesinlikle taviz vermeyen,olması gereken en doğru uygulamalara mutlaka sadık kalan ender sigorta şirketlerimizden biridir.

Kasko,trafik,yangın,hırsızlık,kaza,nakliyat gibi bundan böyle de yaptıracağız sigortalarda öncelikle Tekin Sigorta ile temas kuracağınızı umuyoruz.

Mart ayından itibaren Kasko sigortası yaptıran müşterilerimize yine bedelsiz olarak bir adet ferdi kaza poliçesi de hediye edilecektir.

Kısa bir süre sonra Ray Sigorta’nın kardeş kuruluşu olan Doğan Emeklilik Şirketinin İdeal Emeklilik poliçesini de pazarlamaya başlayarak BES (Bireysel Emeklilik Sigortası) sistemine de girmiş olacağız.

Maddi varlıklarınızın yanı sıra kendiniz ve yakınlarınızın eksiksiz sigorta şemsiyesi altına girmenizi ama bunun size sadece risklere karşı korunmanın huzurunu sağlamasını,canınızı sıkacak olaylarla karşılaşmamanızı dileriz.

Saygılarımızla.

2776221-2592926

Hiç yorum yok: