27 Kasım 2010 Cumartesi

Duyuru-77- 27/11/2010

Sayın Müşterimiz, 27/11/2010

Yeniden yapılandırma yada af yasası meclise önümüzdeki hafta sunulacak ve bekleyeceğiz yasalaşmasını.Gelişmeler oldukça da size bilgi vereceğiz. Ödenmemiş vergi yada sigorta borcu olanlar yasa çıktıktan sonra bizimle bu konuda temasa geçmelidir.Kayıtlarında görüne kasa mevcudu, stok değeri ile gerçekteki değerler arasında fark olanlara da bu olumsuz durumdan kurtulmak için bir şans olacak bu yasa ile,gelişmeler hakkında size bilgi vereceğiz.

Kosgeb kredileri için yoğun başvurular var.Bu kredi bu kez alınamasa da Kosgeb’e kayıt olunması bir aşamadır,bu tür kredi destekleri devam edecek kayıtlı olanlar daha kolay başvuracaklar.

Kasım ayı emlak vergilerinin 2.taksidinin ödenme ayıdır.Taksitle ödediğiniz emlak verginiz varsa 29 ve 30 kasımda emlakın sınırları içinde bulunduğu belediyeye bu vergi ödenmelidir.Ödenmeme halinde aylık %1,4 oranında gecikme zammı eklenir vergi alacağına.

Aralık ayında 2011 yılı defterlerinizi hazırlayıp notere tasdik ettireceğiz.Bu işlemin masrafları ile birlikte yıllık işlemlerinizin masraflarını biliyorsunuz size her yılın aralık ayı başında bildiriyoruz, bu tutarların bize kısa zamanda ödenmesi aralık ayının sonlarına kalmadan defter tasdik işlemlerini tamamlamamıza yardımcı oluyor.İlginize teşekkür ederiz.Arkadaşlarımız masraf tutarlarını size bildirecekler,detay isteyene bu bilgiyide verecekler.

Saygılarımızla.

A.İsmet Tekin 4251200